ANTALYA / ELMALI - Eskihisar Şehit Nuri Çavdar Ortaokulu

Kas

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI VE ÖZLEMLE ANIYORUZ. 10 KASIM 2023

Kas

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMIMIZIN 100. YILINI OKULUMUZDA COŞKUYLA KUTLADIK. EMEĞİ GEÇEN TÜM ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİMİZE AYRICA KATILIM SAĞLAYAN TÜM MİSAFİRLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Ekm

Okulumuz 7. ve 8. sınıf öğrencilerine Fen Bilimeri dersi kapsamında TÜBİTAK Ulusal Gözlemevi'nde güneş gözlemi, Antalya Akvaryum'da su altı canlılarını ve sürüngenleri inceleme gezisi gerçekleştirdik. Emeği geçen ve öğrencilere eşlik eden Müdür Yardımcımız Mehmet DEVECİ ve Fen Bilimleri Öğretmenimiz Ayşe GENCER YÜZTGENÇ'e ayrıca otobüs konusunda destek veren Belediye Başkanımız Halil ÖZTÜRK'e teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı bir güne sığmaz dedik ve etkinliklerimize başladık. Drone çekimiyle 100. yıla yakışır kareografimizi oluşturduk.

Ekm

Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından okulumuzda trafik eğitimi gerçekleştirildi

May

Okulumuz yararına yapılan kermesimize Kaymakamımız Faruk ERDEM, ilçe merkez ve jandarma komutanları, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmet YILDIZ, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz ve Okul Müdürleri ile çok sayıda vadandaşımız katılarak katkı sağlamıştır. Herkese teşekkür ederiz.

May

17 MAYIS ÇARŞAMBA GÜNÜ OKULUMUZDA DÜZENLEDİĞİMİZ OKUL KERMESİMİZE  TÜM HALKIMIZ DAVETLİDİR.

Nis

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI OKULUMUZDA ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Nis

Okulumuz 7A - 7İHO ve 3A sınıfları FEN Bilimleri dersi Canlılarda Üreme Büyüme ve Gelişme konusu kapsamında öğretmenimiz Ayşe GENCER kordinatörlüğünde okul bahçemizde bir bölüme fidanlar diktiler.

Mrt

SAYIN KAYMAKAMIMIZ FARUK ERDEM OKULUMUZU ZİYARET EDEREK ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİ.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü Okulumuzda çeşitli etkinliklerle anıldı. Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108'nci yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Çanakkale'yi geçilmez kılan tüm kahramanlarımız minnetle anıyoruz.

Mrt

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüzce koordine edilen, deprem bölgesindeki vatandaşlara destek olmak için okulumuzda yapılan kermes etkinliğimize ilgi büyük olmuştur. Emeği geçenlere teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz ortaokul öğrencileri arasında yapılan İstiklal Marşı güzel okuma yarışmasında 1. olan 8/A sınıfından öğrencimiz Fatma Ceylin COŞGUN'a Okul Müdürümüz Özgür OKUDAN tarafından madalyası verildi. Yüce Milletimize armağan edilen İstiklal Marşımızın Kabulünün 102.Yıldönümü Kutlu Olsun.

15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü Anma Etkinlikleri

Haz

Medialog projemizin sonuna geldiğimiz bu günlerde kapanış webinarımızı yaptık. Final ürünümüz olan Medialog Dictionary adlı Türkçe-İngilizce medya okuryazarlığı fotoğraflı sözlüğümüzü Okul ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne taktim ettik. Emeği geçen başta öğrencilerimize, velilerimize ve projeyi yürüten Okul Müdür Yardımcısı Salih AKKOYUN'a teşekkür ediyoruz.